Kirjatilaukset

Lapsi, sinä olet tähti!  ei ole perinteinen lastenkirja, eikä etenkään aikuisten ohjekirja.

Kirjaa voi lukea lapsille kuvakirjan tavoin tai käyttää apuna lapsen ajatusten ja kokemusten kuulemisessa: mitä lapsi ajattelee päiväkotiarjesta, ja ylipäätään elämästä.

Kirja julkaistiin syyskuussa 2017.

Kirjan hinta on 24,50€ (yli viiden kirjan tilauksissa 20€/kpl). Suuremmista tilauksista on mahdollista pyytää erillistarjous (piia(at)piiaroos.fi). Hinnat sisältävät alv. 10%, hintaan lisätään postituskulut.

Tilaa kirja: https://ilmo.contio.fi/vertikal/main.aspx?id=122

****************************

Maaliskuussa 2016 julkaistu kirja Mitä kuuluu? Lapsen kertomukset ja osallisuus päiväkotiarjessa on saanut erittäin hyvän vastaanoton eri puolilla Suomea. Kirjasta julkaistiin toinen korjattu painos marraskuussa 2016.

TILAA KIRJA   

Kirjan hinta on 38€ (yli viiden kirjan tilauksissa 33€/kpl). Suuremmista tilauksista on mahdollista pyytää erillistarjous (piia(at)piiaroos.fi). Hinnat sisältävät alv. 10%, hintaan lisätään postituskulut.

kansi_kaappaus"Lapsen äänen kuuleminen ja sen vieminen osaksi pedagogiikan suunnittelua, toteutusta ja arviointia on tämän päivän varhaiskasvatuksen keskeisimpiä haasteita. Piia Roos on tarttunut tähän haasteeseen väitöskirjatutkimuksessaan. Tässä kirjassa hän jakaa väitöstutkimuksensa tulokset kaikkien varhaiskasvatuksen toimijoiden käyttöön. Roos lähentää teoriaa ja käytäntöä viemällä tutkimustulokset arjen kasvatustilanteisiin. Hän esittelee kasvatuskäytäntöjä, joissa lasten ääni on aistittavissa. Kirja avaa laadukkaita kasvatustilanteita sekä lasten ja aikuisten arjen kohtaamisia. Näistä jokainen kasvattaja voi ammentaa innoitusta myös oman työnsä kehittämiseen. Muiden kirjoittajien käytännön esimerkit auttavat arvioimaan oman kasvatustyön vahvuuksia ja löytämään tien lasten äänen kuulemiseen." Eeva Hujala, varhaiskasvatuksen professori.

****************************

The Success Story of Finnish Early Childhood Education. Hujala, E., Valpas, A., Roos, P. & Vlasov, J. 2016. KIRJAN ESITTELY JA TILAUS

success_kansi